2016-10-09 08:33:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Este vegyen egy illatos habfürdőt

Napi horoszkóp október 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Még szerencse, hogy a Szaturnusz jó fényszöget vet a Kos jegyére, mert különben ez lehetne a hét legrosszabb napja. Tudatosan kellene pár órát pihennie, mégpedig úgy, hogy semmit sem szabadna csinálnia.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Minden közelről fogja érinteni, főleg a szerelem. Délután teljesen váratlanul látogatója érkezik. Ez komoly örömet szerez Önnek, sok mesélnivalójuk lesz egymásnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mérleg jegyében már három bolygó áll, ezért ez a nap nagyon kellemes lesz. Estefelé váratlan látogatót kap.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll, jól fogja magát érezni, egyáltalán nem fog unatkozni. Ha ez a hét stresszes volt, akkor most feltankolhatja magát új erővel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Minden a legjobban alakul. Egyszerűen csak lazítania kellene, és közben töltődni energiával. Az Ön idegeinek is szüksége van erre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Végre jól kialhatja magát. A Merkúr már a Mérleg jegyében áll, ez pedig a kényeztetése jegye, és Önre is vonatkozik. Este hívjon társaságot, de Ön is nyugodtan elmehet szórakozni, akár egy drága és elegáns helyre is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Három bolygó áll a Mérleg jegyében, nem is csoda, hogy nem tudja, mit is akar ma valójában. Délután egy kényeztető program nagyon jót fog tenni, közben teljesen elengedheti magát. Pontosan tudja, mi tesz jót Önnek. Este vegyen egy illatos habfürdőt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Nyugodtan lustálkodhat is, ha ahhoz van kedve. Polcolja fel a lábát, és kényeztesse magát. Ez nagyon jó dolog. Olvassa végig a könyvét, hallgasson zenét, és este menjen sétálni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Három bolygó áll a kényelmes Mérleg jegyében. Ma addig lustálkodhat, ameddig csak akar. Nem veszít semmit akkor sem, ha ágyban marad. Délután mit szólna egy őszi túrához, és a hegyi vendéglőben elköltött ebédhez?

Bak: XII. 22. - I. 19.
A stresszes hét után minden lelkiismeret-furdalás nélkül lazíthat. Egy képeskönyvbe illő vasárnap áll Ön előtt. Alaposan kialhatja magát, hosszan reggelizhet. Töltse a délelőttöt stressz nélkül. De az este legyen a kedveséé.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legyen ez az édes semmit tevés napja. Három bolygó is áll a Mérleg jegyében, Önre is ráfér a kényelem. Délután sétáljon egy nagyot a gyerekekkel az erdőben. Este pedig menjenek vacsorázni inkább étterembe.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll. Helyezze kényelembe magát, és ne törődjön semmivel. Csak tegye azt, amihez éppen kedve van. Az estét ajánlatos egy kellemes sétával befejezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: